endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Laatste artikelen
 
 
Toename van aardbevingen o.a. als begin van 'weeen' van de 'eindtijd'
 
'Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging.
Laat dat je dan niet verontrusten, die dingen moeten namelijk gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen. Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere, en overal zullen er hongersnoden uitbreken en zal de aarde beven:
dat alles is het begin van de weeën.'
- Jezus -
- de bijbel: Mattheus 24:6-8 -
 
De laatste 35 jaar is het aantal wereldwijde natuurrampen dramatisch gestegen. In 1952 werden er over de hele planeet 25 grote calamiteiten geregistreerd; in 1975 was dit aantal gestegen tot 75 en vorig jaar werd een absolute piek genoteerd van ruim 850, meer dan 11 x zoveel als slechts 35 jaar geleden.
Lees meer...
 
 
Deel 1:
Gisteren, zondag 7 maart 2010
 
Deel 2:
Details over het geheime oorlogsplan van Syrie, Iran, Hezbollah en Hamas.
 
Het is erg spannend. Veel profetien worden de laatste jaren vervuld. Door kennis te nemen van Gods Woord (de bijbel) kun je weten (en dat weten miljoenen mensen) dat de wereld zich op het tijdstip 2 voor 12 bevindt.
Waarom dit zo is en wat dit voor jou betekent kun je lezen in de rubriek: 'Jouw toekomst'.
 
Uitleg bij de kaart (zie de kaart van het artikel van gisteren hieronder):
 
Iran heeft 5 brigades van elk 1000 terroristen klaar staan:
 
- 1e Brigade: zal in een snelle aktie de stad Nahariya willen veroveren (55.000 inwoners) en de mensen als menselijk schild willen gebruiken. Overzee komen terroristen via speedboten om de aanval te ondersteunen.
 
- 2e brigade: moet het strategische stadje Shlomi innemen (6.500 inwoners). Strategisch belangrijk omdat het belangrijke wegen in Israel beheerst;
 
- 3e brigade: trekt verder naar het zuiden van waaruit ondergrondse cellen van Hezbollah in Israel en op de Westbank geactiveerdworden;
 
- 4e brigade: trekt naar het gebied van Naftali;
 
- 5e brigade: is reserve.
 
Met bovenstaande lijkt de vervulling van Psalm 83 en Jesaja 17:1 wel eens heel dichtbij.
 
Bron: drs. J. van Barneveld, Israel/middenoostendeskundige
Lees meer...
 Iran - Hezbollah kaart
 
De syrische minister van buitenlandse zaken had gezegd dat de volgende oorlog 'binnen uw steden' (hij bedoeld daar Israel) gevoerd zal worden. President Assad van Syrie verklaarde daarop dat 'Israel de regio naar een oorlog voert.' Terroristenleider Hassan Nasrallah merkte op dat Israel bezig is Libanon in een oorlog te trekken. Voorgaande is typische taal voor machthebbers die een oorlog voorbereiden, niet te vergeten de vele uitlatingen van Ahmedinejad, president van Iran, die vele malen gezegd heeft Israel van de kaart te willen vegen. Dat is zijn roeping als moslim. Iran als grote sponsor van o.a. Syrie en Hamas. Hij beloofde op 11 februari (verjaardag islamitsche revolutie in Iran) een 'flinke klap' uit te delen aan de 'arrogante wereld' (VS en Israel).
 
Aan de hand van de bijbel kunnen we herkennen hoe laat het is. Zo goed als de hele wereld zingt mee in het koor van Israel-haters. Klik hier hoe de bijbel dit in Psalm 83 aankondigd. Deze Psalm is meer dan 3000 jaar geschreven en staat op het punt mogelijk zeer binnenkort al vervuld te worden.  Verwachtigen zijn dat dit binnen 3 tot 6 maand al plaatsvind. De psalm profeteert ook dat Filistea (Hamas), Tyrus (Hezbollah) en Assur (deel van Syrie) meedoen met de 'listige' aanslag op Israel. '
 
Debkafiles (hun informatie is betrouwbaar gebleken; zie ook het eerdere artikel vandaag) komt met dit nieuws over deze oorlogsvoorbereidingen.
 
Als Syrie meedoet aan deze volgende oorlog ziet het er
voor Damascus niet goed uit.
 
'Zie, Damascus (hoofdstad van Syrie) wordt weggenomen, zodat het geen stad meer is: het wordt een puinhoop, een bouwval'
(Jesaja 17:1)
 
Bron: o.a. Debkafiles
 
In een volgend artikel uitleg over deze oorlogsvoorbereidingen.
Lees meer...   (1 reactie)
 
Debka files bestaat uit een groep journalisten die zeer goed op de hoogte is van de situatie in het midden oosten door de relaties met geheime diensten en hoge functionarissen. Het is een in Jeruzalem gestationeerde engelstalige militaire inlichtingen website met  commentaren en analyses over terrorisme, intelligence, veiligheid en militaire en politieke conflicten in het midden-oosten.
 
Debca.com is door het vooraanstaand amerikaans magazine 'Forbes' eerder bekroond tot 'Best of the Web'.
 
Op deze site zullen waar dit aan de orde is artikelen van deze bron worden geplaatst in het licht van de aanstaande te vervullen bijbelse profetien.
Lees meer...
 Rowan Williams, aartsbisschip van Canterburry
 

Belangrijkste man van de kerk van Engeland dr. Rowan Williams,
de aartsbisschip van Canterburry  en hoofd van Church of England
zei in 2009:

“In Groot Britannië wordt geen enkele fundamentele kerkelijke beslissing
genomen zonder de zeer gerespecteerde inbreng van de werkgroep <universele kerk> van het Bilderberggenootschap. Ik weet dat vele collega’s in de wereld dezelfde werkwijze hanteren."
 
Rowan Williams
-  aartsbisschop van Canterburry -
 
 
Lees meer uitspraken van Bilderbergleden in deze rubriek.
Lees meer...
 Risicolanden volgens EU
 
Wall Street Journal: 'Eurozone krijgt in 2010 te maken met enorme schuldencrisis.'
 
Volgens de Europese Commissie (EC) lopen in 2010 8 EU-landen het grote risico dat de publieke financiën niet langer betaalbaar zullen zijn, en de landen feitelijk failliet gaan. Deze landen zijn Griekenland, Spanje, Ierland, Slovenië, Slowakije, Malta, Cyprus en... Nederland. 
 
 
Het artikel van Wall Street Journal dateert van 30 december 2009. Inmiddels weten we dat Griekenland slachtoffer is geworden. Het zal binnen afzienbare tijd duidelijk worden hoe de rest van de landen standhouden, inclusief Nederland als 'hoog risico' land. [kaartvergroting klik hier]
Lees meer...
 Grieks premier Papandreou
 
nieuwsagentschap Reuters, 2 maart 2010:
"Greek Prime Minister George Papandreou said on Tuesday his country was fighting for survival against bankruptcy and urged civil servants and pensioners to accept sacrifices to save the debt-burdened nation. In a dramatic speech to his Socialist PASOK party on the eve of a cabinet meeting expected to approve
new austerity measures, Papandreou said: "I will fight to save the fatherland from whatever the nightmare possibility of bankruptcy might entail."
 
De Griekse premier zegt dat hij zal vechten om het vaderland te redden van het bankroet en vroeg dringen ambtenaren en pensioengerechtigen offers te accepteren om een met schuld beladen land te redden. In een dramatische speech aan zijn socialistische partij 'Pasok' op de avond van een kabinetsvergadering met verwachte goedkeuring voor nieuwe strenge en rigide maatregelen zei Papandreou: 'Ik zal vechten om het vaderland te redden van wat ook de mogelijkheid van een failliete nachtmerrie zal inhouden.'
 
De Grieken hebben nu geld nodig. Heel veel geld. Gaan ze het lenen van Europa? Krijgen ze het niet, dan zijn ze bankroet. Kunnen ze uit de eurozone stappen, een nieuwe munt aannemen, devalueren, de geldpersen aanzetten?
.......we wachten af...welk land volgt??
 
Wall Street Journal: 'Eurozone krijgt in 2010 te maken met enorme schuldencrisis.'
 
Volgens de Europese Commissie (EC) lopen in 2010 8 EU-landen het grote risico dat de publieke financiën niet langer betaalbaar zullen zijn, en de landen feitelijk failliet gaan. Deze landen zijn Griekenland, Spanje, Ierland, Slovenië, Slowakije, Malta, Cyprus en... Nederland. 
 
Bron: Reuters / Wall Street Jounal
Lees meer...
 
 
In meer dan 30 belangrijke bijbelteksten wendt het nieuwe testament (in de oorspronkelijk Griekse taal) de term 'kosmos' aan als onzichtbare geestelijke macht of 'overheid' achter overheid.
 
Wanneer de menselijke ego juist los komt van God, wordt deze vijandig aan de dienst aan de mensheid, waarbij de mensheid als product wordt gezien om deze te kunnen manipuleren in de richting van extreem slechte ambities.
 
Zie het artikel: 'Bilderberg conferentie 2009' van 27 februari jl. Opmerkelijk en noem het toevallig als je dit wil, want één van de vergaderzalen van het hotel waar de Bilderberg top in Griekenland werd gehouden is genaamd
'Cosmos' 
 
In de rubriek: 'Schaduw'-regering/citaten zijn de uitspraken van o.a. Bilderberg leden te lezen en hun plannen in relatie tot de 'New World Order' / 'Global Governance'. Over deze 'New World Order' / 'Global Governance' horen we wereldleiders tegenwoordig openlijk spreken. Lees in diezelfde rubriek ook wat anderen hierover zeggen.
Lees meer...
        Citaat
 
'Voor diegenen die nooit van de eindtijd en Gods voorzegde plan met
deze wereld gehoord hebben en/of daar geen kennis van hebben, is
deze tijd net als het binnenlopen bij de laatste 5 minuten
van een film in de bioscoop. Er gebeurt van alles,
maar je begrijpt de film niet als je cruciale informatie niet kent.'
 
Zo is het ook met de bijbel. Wij zijn als het ware bij het laatste hoofdstuk van een boek aangekomen. Alles tot deze tijd waar in je leeft is precies voorzegd in de bijbel en inmiddels ook exact zo vervuld, nu de laatste paragraaf nog.
 
Waar sta jij?
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl