endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Wordt wakker uit je illusie!
 Media stortvloed
 

Ze willen niet dat je teveel nadenkt. Dit is waarom ons land en onze wereld zo met vermaak wordt overspoeld, de massamedia, overdreven veel televisie programma’s, elk soort vermaak om de mens te blijven vermaken, zodat je niet in de weg loopt van belangrijke mensen door teveel te denken. Wordt wakker en begrijp dat er mensen zijn die je leven hierdoor sturen zonder dat je het door hebt.

 

 
Ca. 3% vd Amerikanen leest een boek!
Ca minder dan 15% leest de krant!

De enige waarheid die veel mensen kennen is de waarheid die ze op TV zien.

Er is een hele generatie die nooit iets heeft geweten dat niet van de TV kwam.

De TV is voor velen  het ‘evangelie, de ultieme openbaring’.

De TV kan de minister president, voorzitters en pausen maken of breken.

De TV is de meest ontzagwekkende kracht in de gehele goddeloze wereld en dat is slecht voor ons als het ooit in de handen van de verkeerde valt.

En wanneer het grootste bedrijf in de wereld de ontzagwekkendste propagandakracht in de gehele wereld controleert, wie weet wat voor een onzin voor waarheid dan wordt verkondigd op de wereldwijde netwerken.

 

TELEVISIE IS VRIJWEL EEN GODVERGETEN PRETPARK

Televisie is een circus, een optocht, een reizende groep acrobaten, verhalen vertellers, dansers, zangers, jonglerende voorprogramma idioten, ‘leeuwen temmers’, voetballers. Ze werken in de verveling dodende business.

Jullie zitten daar dag in dag uit, iedere avond, alle leeftijden, kleuren, religies, de TV is 'alles' wat je kent. Je begint de illusie die het verkondigt te geloven. Je begint te geloven dat de TV echt is en je eigen leven een ‘fabel’. Je doet ‘alles’ wat de TV je verteld. Je kleed je als op TV, eet als op TV, voedt je kinderen op zoals op TV, je denkt zelfs zoals de TV je voordraagt….dit is massawaanzin!!!

Jij bent echt…..de TV is de illusie!
 
 
Bron: Network Channel'76

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl