endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Contant geld verdwijnt!...onderhuidse chip in opmars?
 Contant geld verdwijnt!
 
Contant geld zou binnen vijf jaar uit de Nederlandse winkels verdwenen zijn. De consumentenbond verwacht dat we in 2015 massaal met pin of mobiele telefoon betalen.
 
De bond reageert hiermee op de nieuwe inrichting van de winkels van Telfort. Bij de telefoonprovider kan vanaf april alleen nog maar worden gepind.
 
Het samenwerkingsverband Detailhandel Nederland en brancheorganisatie voor supermarkten CBL, kan zich vinden in de gedachten van de Consumentenbond, maar vindt dat er wel nog een oplossing moet worden gevonden voor mensen die moeite hebben met pinnen.
 
 
de bijbel zegt in de profetie in
Openbaringen 13: 16-18
16 Verder liet het (lees: de komende antichrist) bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. 17 Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen. 18 Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig.
 
Zie ook de huidige ontwikkelingen in het Europees parlement in het kader van '666' in dit eerdere artikel! We staan aan de vooravond van de ontwikkelingen waar de bijbel over spreekt!
 
Klik hier voor de (engelse) toelichting van de amerikaanse live internet show van Jesse Woodrow.
 
Reclameboodschap voor onderhuidse chip klik hier! ....op weg naar totale controle! Nu nog voor 'handige medische redenen', straks met al je informatie!
 
VeriChip, één van de grote bedrijven achter de chip is gefuseerd met Steel Vault en gaan samen nu verder onder de nieuwe naam 'Positive ID'
 
Als contant geld verdwijnt en een onderhuidse chip om welke reden dan ook in de (nabije) toekomst wordt 'afgedwongen', moet je dit dan weigeren?
Antwoord: klik hier!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl