endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
JP Morgan hielp Griekenland schuldenberg te verhullen!
 zakenbank JP Morgan Chase opnieuw in opspraak
 
O.a. de Amerikaanse zakenbanken JP Morgan heeft de Griekse regering jarenlang geholpen om de groeiende schuldenberg onder het tapijt te vegen.
 
Tientallen jaren lang was J.P. Morgan dé bank. De grootste, de rijkste, de brutaalste. De bank herstructureerde het Amerikaanse bedrijfsleven, en financierde regeringen. Aan het begin van de 20ste eeuw had de VS al een aantal bank systemen gediscontinueerd, deze waren in werking gesteld door harteloze bankbelangen. De dominante families in de financiele en bedrijfswereld waren op dat moment: De familie Rockefeller, Morgan, Warburg en de familie Rothschild. In het begin van de 1900’s probeerden zij opnieuw een wetgeving in gang te zetten om een nieuwe centrale bank aan te stellen. Maar ze waren zich ervan bewust dat de regering en het volk niet zo maar voor zo’n instituut zouden gaan. Ze moesten een gebeurtenis creeren om de publiek opinie te veranderen.
J.P. Morgan door de opinie gezien als een financiele ster maakte misbruik van zijn invloed door het publiceren van geruchten dat een prominente bank in New York aan de grond zat of failliet was. Morgan wist dat dit massa hysterie zou veroorzaken en dat dat een effect zou hebben op andere banken en dat deed het. Een spiraal van faillissementen, hernieuwde inbezitnemingen en onrust begon.
 
Later schrijft de toenmalige President van Amerika Woodrow Wilson met spijt:
 
“(Onze) grote industriële natie wordt gecontroleerd door een systeem van krediet. Ons krediet systeem is privé geconcentreerd. De groei van de natie en daardoor al onze activiteiten zijn in handen van een paar mannen…die onvermijdelijk, door verschillende redenen van hun eigen beperkingen, de oprechte economische vrijheid beangstigen, controleren en vernietigen. Wij zijn een van de slechts geregeerde, volledig gecontroleerde en gedomineerde regeringen van de beschaafde wereld geworden. Niet een regering met vrijheid van meningsuiting, niet langer een regering overtuigd door de stem van de meerderheid, maar een regering gevormd door de mening van een kleine groep dominerende mannen.”

- Woodrow Wilson-
28e President VS
1913-1921
 
Lees meer: De Telegraaf
Doel Rockefellers en anderen: klik hier
 
Uiteindelijke doel zegt Nicholas Rockefeller is:
Totale controle door 'chippen' vd mensheid:
 
Klik hier wat Nicholas Rockefeller verder zei.
 
Je laten 'chippen' Ja/Nee?
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl