endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Paus voor oprichting New World Order
 Paus Benedictus XVI
 
Ook het Vaticaan is voorstander van de oprichting van een NWO. Zo wil Paus Benedictus XVI dat er een nieuwe wereldorganisatie “met echte tanden” komt. Die moet werken aan het herstel van de wereldeconomie. Benedictus stelt dat de Verenigde Naties en economische en financiële instanties moeten worden hervormd. Volgens hem is er dringend behoefte aan “een echte politieke wereldautoriteit” (Lees: 'antichrist'*). Zo’n autoriteit zou universeel moeten worden erkend “en moeten worden uitgerust met effectieve macht om de veiligheid voor iedereen te verzekeren”, aldus de paus. Die nieuwe wereldautoriteit krijgt een uitvoerig takenpakket, als het aan Benedictus ligt.
 
* Vraag is of de paus zelf in de gaten heeft dat hij hier spreekt over een politieke wereldautoriteit, die de bijbel benoemd als de komende antichrist en die er 100% zeker gaat komen.
Openbaringen 13: 16-18
16 Verder liet het (de antichrist) bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. 17 Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen. 18 Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig.
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl