endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Kosmos volgens de bijbel
 
 
In meer dan 30 belangrijke bijbelteksten wendt het nieuwe testament (in de oorspronkelijk Griekse taal) de term 'kosmos' aan als onzichtbare geestelijke macht of 'overheid' achter overheid.
 
Wanneer de menselijke ego juist los komt van God, wordt deze vijandig aan de dienst aan de mensheid, waarbij de mensheid als product wordt gezien om deze te kunnen manipuleren in de richting van extreem slechte ambities.
 
Zie het artikel: 'Bilderberg conferentie 2009' van 27 februari jl. Opmerkelijk en noem het toevallig als je dit wil, want één van de vergaderzalen van het hotel waar de Bilderberg top in Griekenland werd gehouden is genaamd
'Cosmos' 
 
In de rubriek: 'Schaduw'-regering/citaten zijn de uitspraken van o.a. Bilderberg leden te lezen en hun plannen in relatie tot de 'New World Order' / 'Global Governance'. Over deze 'New World Order' / 'Global Governance' horen we wereldleiders tegenwoordig openlijk spreken. Lees in diezelfde rubriek ook wat anderen hierover zeggen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl